Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Oksekødsfyld til enchiladas og tacos

Ingredienser (4 personer)

500 g magert, hakket oksekød
1 stor hakket løg
1 rød peberfrugt i tern
2 spsk majsolie
2 fed finthakket hvidløg
2 1/2 dl tomatpure'
1 tsk tørret origano
1/2 oksebouillontern
2 friske røde chilier el pulv.

Fremgangsmåde

Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve.
Hvis du bruger peberfrugt, skal den i gryden nu.
Tilsæt hvidløg, origano og så meget tomatpure', at du får en ret tyk sauce.
Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med 1/2 oksebouillon opløst i lidt kogende vand.
Smag til med salt.
Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk.
Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller til 12 Tacoskaller sammen med salat.