Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Buritos med hakket oksekød |
|
Ingredienser |
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 tsk. Spidskommen, stødt
2 spsk. Olivenolie
Salt
Peber
1 bdt. Forårsløg
1 Løg
4 Soft Tortilla big size
100 gram Feta. 40+
1 fed Hvidløg
1 Rød chilipeber
1 ds. Hakkede tomater, konserves
Fremgangsmåde |
Brun kødet i en gryde med olie og tilsæt finthakket løg, knust hvidløg og
fintsnittet chili.
Lad det sautere nogle minutter.
Tilsæt så hakkede tomater og spidskommen.
Lad den simre i 10 minutter.
Vend fintsnittede forårsløg i og smag til med salt og peber.
Fordel fyldet på fire store varme tortillas.
Fordel osten på fyldet, fold pandekagerne og server straks.
Serveres med salat.
Tip: |