Tilbage til Kogebog
-
Spanske Opskrifter
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Spanske
Opskrifter
Brød
-
Fastfood/mellemmad
-
Fisk
-
Flæsk/skinke
-
Fondue
-
Foretter
-
Frugt og grønsager
-
Fjerkræ
-
Grød
-
Kalve/okse kød
-
Lam og lign
-
Pølseretter
-
Salater
-
Saucer
-
Suppe
Brød
: -
Fastfood
/mellemmad: -
Fisk
:
Cataplana
-
Palmitos con camarones/rejesalat med palmehjerter
-
Paella
-
Gambas pil pil/Spanske rejer
-
Flæsk/skinke
:
Spanske frikadeller
-
Huevos a la flamenca/Bagte æg
-
Carapulka/Spansk Gullash
-
Babgulyas
-
Frugt
og grønsager:
Spansk kartoffelomelet
-
Fjerkræ
:
Grød
:
Kalve/okse kød
:
Brasilianske kødboller
-
Albondigas
-
Pølseretter
: -
Salater: -
Saucer
: -
Suppe
:-
Spansk suppe
-
Caldo verde
-
Gazpacho
-
Cremesuppe med østershatte
-
Andalusisk gazpachosuppe
-