Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Spanske Opskrifter

Brød - Fastfood/mellemmad - Fisk - Flæsk/skinke - Fondue - Foretter - Frugt og grønsager - Fjerkræ - Grød - Kalve/okse kød - Lam og lign - Pølseretter - Salater - Saucer - Suppe

Brød: -

Fastfood/mellemmad: -

Fisk:
Cataplana  - Palmitos con camarones/rejesalat med palmehjerter  - Paella  - Gambas pil pil/Spanske rejer  -

Flæsk/skinke:
Spanske frikadeller  - Huevos a la flamenca/Bagte æg  - Carapulka/Spansk Gullash  - Babgulyas  -

Frugt og grønsager:
Spansk kartoffelomelet  -

Fjerkræ:

Grød:

Kalve/okse kød:
Brasilianske kødboller  - Albondigas  -

Pølseretter: -

Salater: -

Saucer: -

Suppe:- 
Spansk suppe  - Caldo verde  - Gazpacho  - Cremesuppe med østershatte  - Andalusisk gazpachosuppe  -