Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter

Palmitos con camarones -
rejesalat med palmehjerter

Enkel spansk inspireret salat velegnet til forret eller frokost. Palmehjerter kan erstattes med hvide eller grønne asparges.

Ingredienser  

Salsa golfdressing
2 dl creme Fraiche
1 spsk ketchup
1 spsk mayonnaise
1/4 tsk groft salt
friskkværnet peber

1 dåse palmehjerter (ca. 400 g)
300 g frosne, optøede rejer eller i lage
150 g salat, fx romainesalat og iceberg
2 blommetomater
2 hårdkogte æg
50 g friske eller frosne, optøede ærter

Pynt
kviste af persille

Fremgangsmåde  

Salsa golfdressing
Rør fraiche, ketchup og mayonnaise sammen.
Tilsæt salt og peber og smag til.

Hæld palmehjerter i en sigte og lad dem dryppe af.
Skær dem i skiver.
Hæld rejerne i en sigte og lad også dem dryppe godt af.
Riv salaten i grove stykker og skær tomater og æg i både.

Ved serveringen
Fordel salaten på 4 tallerkener.
Læg herpå palmehjerter, rejer, tomat, æg og ærter.
Dryp med lidt af dressingen og pynt med persille.

Tip:
Man kan købe palmehjerter i butikker, der sælger produkter fra Asien.
I stedet for palmehjerter kan du bruge grønne eller hvide asparges.