Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter

Babgulyas

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

50 g røget bacon
2 rødløg
5 fed hvidløg
800 g okselår
2 gulerødder
500 g kartofler
1 peberfrugt
1 moden tomat
1 stængel selleri
1 tsk stødt kommen
3 laurbærblade
Knorr Aromat
2 spsk paprikapulver
1 majroe
2 Knorr Fond ”Du Chef” Oksekød
300 g bønner på dåse

Fremgangsmåde

Skær bacon i tern.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær kød i mundrette bidder.
Skær gulerødder og kartofler i tern. Skær peberfrugt og tomat i grove stykker. Skær selleri i skiver.

 Steg bacon blidt.
Tilsæt løg og lad det sautere i 5 min.
Tilsæt kød, hvidløg, kommen, laurbærblade og aromat.
Brun kødet og rør i ny og næ.
Tilsæt paprika, 1 liter vand og Knorr Fond ”Du Chef” Oksekød.
Lad det hele simre i 30 min.

Tilsæt bønner med væske og grøntsager. Lad det koge i 10 min.

Tip: Lav babygulyas med tørre bønner.
Læg dem i blød over natten og kog dem sammen med laurbærblade.
Tilføj 100 g tørrede Karl Johan svampe, en knivspids aroma, en knivspids tørret timian og en knivspids merian.