Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter
Beskrivelse:
|
|
Skær bacon i tern.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær kød i mundrette bidder.
Skær gulerødder og kartofler i tern. Skær peberfrugt og tomat i grove stykker.
Skær selleri i skiver.
Steg bacon blidt.
Tilsæt løg og lad det sautere i 5 min.
Tilsæt kød, hvidløg, kommen, laurbærblade og aromat.
Brun kødet og rør i ny og næ.
Tilsæt paprika, 1 liter vand og Knorr Fond ”Du Chef” Oksekød.
Lad det hele simre i 30 min.
Tilsæt bønner med væske og grøntsager. Lad det koge i 10 min.
Tip: Lav babygulyas med tørre bønner.
Læg dem i blød over natten og kog dem sammen med laurbærblade.
Tilføj 100 g tørrede Karl Johan svampe, en knivspids aroma, en knivspids tørret
timian og en knivspids merian.