Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter
Beskrivelse |
|
|
|
Ingredienser
350 g. havkat
150 g. muslinger
200 g. rejer
6 dl. paellaris (normale ris kan ikke bruges)
2 dl. hvidvin
2 tomater
2 røde peberfrugter
120 g. grønne ærter
Frisk persille
1 citron
2 fed hvidløg
1 løg
Safran
Olivenolie
Paprikakrydderi
Salt
Skær salat i strimler og læg dem i en salatskål eller et dyp tallerken.
Skærm agurk, tomater og peberfrugt i terne eller både og bland i.
Skær rødløget i tynde skiver og bland i.
Brug mindre end 1 helt rødløg, hvis du ikke er vild med løg i salater.
Krydr til med salt og peber, og tilsæt 1 spsk. hvidvinseddike over salaten.
Tilsæt fetaost i tern, oliven og hæld 2 spsk. olivenolie ud over salaten.
Afslut med oliven og drys 1 tsk. tørret oregano ud over salaten.
Tip: Nydes gerne med en let, citrusagtig hvidvin eller en let rødvin.