Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter

Spansk suppe


Ingredienser  

 120 g chorizopølse (spansk)
1 spsk olivenolie
2 løg (eller rødløg)
1 peberfrugt
6 tomater
350 g kikærter (konserves) i lage
400 g spinat (frisk eller fra frost)
8 dl vand
1 terning hønsebouillon
2 1/2 dl fløde
evt. 2 spsk majsstivelse
salt

Fremgangsmåde  

Skær chorizopølsen i tern, og svits ternene i olien i en gryde.
Hak løget og kom det i gryden.
Skær peberfrugten og tomaterne i tern og kom dem i gryden.

Tilsæt kikærterne og spinaten (hvis du bruger frisk spinat, så husk at skylle den grundigt) samt vand og bouillon.
Lad suppen simre i et kvarters tid.

Tilsæt fløde og eventuelt maizena.
Smag til med peber og en smule salt (husk at suppen er lidt salt i forvejen, da pølsen er salt).

Tip: