Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter
Spansk suppe |
|
Ingredienser |
120 g chorizopølse (spansk)
1 spsk olivenolie
2 løg (eller rødløg)
1 peberfrugt
6 tomater
350 g kikærter (konserves) i lage
400 g spinat (frisk eller fra frost)
8 dl vand
1 terning hønsebouillon
2 1/2 dl fløde
evt. 2 spsk majsstivelse
salt
Fremgangsmåde |
Skær chorizopølsen i tern, og svits ternene i olien i en gryde.
Hak løget og kom det i gryden.
Skær peberfrugten og tomaterne i tern og kom dem i gryden.
Tilsæt kikærterne og spinaten (hvis du bruger frisk spinat, så husk at skylle
den grundigt) samt vand og bouillon.
Lad suppen simre i et kvarters tid.
Tilsæt fløde og eventuelt maizena.
Smag til med peber og en smule salt (husk at suppen er lidt salt i forvejen, da
pølsen er salt).
Tip: |