Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter

Brasilianske kødboller

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

1 stk oksebouillon
250 ml vand
250 g. couscous
500 g. hakket oksekød
2 spsk. margarine
1 løg, fint hakket
2 fed hvidløg, fint hakket
tsk. kanel
tsk. muskatnød
3 spsk. frisk mynte
Peber til tilsmagning
Flydende margarine til stegning
1 håndfuld persille

Fremgangsmåde

Steg halvdelen af de hakkede løg i 2 spsk. margarine, til det er blødt.
Tilføj hvidløg, kanel og muskatnød.
Steg det i 2 minutter. Rør persille ned i og steg i yderligere 1 minut.

Tilbered bouillon ud fra terningen og vand.
Hæld det over couscous. Sæt det til side i 10 minutter.

Bland hakket oksekød med couscous og mynte.
Tilføj løg og krydderiblandingen.
Sæt det til side og lad det afkøle i 15 minutter.
Hvis du har tid, så lad det køle i flere timer.

Form kødet til kødboller og steg det i flydende margarine.
Servér med lime både og en dip.