Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter

Carapulka
Spansk Gullash

 

Ingredienser  

750 gram Skinketern, rå
1 stort Løg
Smør
1 tsk. Karry
1 tsk. Paprika
Bouillonterning
250 gram Perleløg, dybfrost
Jævning

150 gram Bacon i tern
250 gram Champignoner
250 gram Cocktailpølser
100 gram Revet ost, mozzarella 10%
1 spsk. Rasp
10 gram Smør


Fremgangsmåde  

Kød og løg brunes i smør sammen med paprika og karry.
Hældes i en gryde og bouillon hældes over så det lige dækker.
Perleløg hældes ved, inden det er mørt.
Retten skal koge i ca. 1 time 15 min. sammenlagt.

Retten jævnes jævning og hældes i et ildfast fad.

Bacon steges på panden og derefter svitses champignon og cocktailpølser let i baconfedtet.

Bacon, champignon og pølser fordeles oven på fadet, drysses med reven ost(mild), rasp og smørklatter, gratineres i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter til overfladen er gylden og sprød.

Hertil kan servers ris og / eller salat.

Tip: