Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter
Spanske frikadeller |
|
Ingredienser |
250 g. hakket kalvekød
250 g. hakket oksekød
1 spsk. persille frisk
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
salt
peber
0.5 dl. olivenolie
Sauce:
2 ds. hakkede tomater
200 g. løg
2 spsk. olivenolie
2 dl. grønsagsboillon
salt
peber
Tilbehør:
7 dl. vand
4 dl. ris
1 tsk. salt
Fremgangsmåde |
bland kødet med salt, peber, hakket persille, hvidløg og peberfrugt. form det til frikadeller og brunet lidt på panden.
De hakkede løg brunes i en lille gryde, de flåede tomater kommes i, tilføj bouillon, smag til med salt og peber.
Saucen hældes over frikadellerne og stå og småsimre i ca 20 minutter.
Serveres med ris.
Tip: |