Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter

Spanske frikadeller

 

Ingredienser  

250 g. hakket kalvekød
250 g. hakket oksekød
1 spsk. persille frisk
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
salt
peber
0.5 dl. olivenolie

Sauce:
2 ds. hakkede tomater
200 g. løg
2 spsk. olivenolie
2 dl. grønsagsboillon
salt
peber

Tilbehør:
7 dl. vand
4 dl. ris
1 tsk. salt

Fremgangsmåde  

 

bland kødet med salt, peber, hakket persille, hvidløg og peberfrugt. form det til frikadeller og brunet lidt på panden.

De hakkede løg brunes i en lille gryde, de flåede tomater kommes i, tilføj bouillon, smag til med salt og peber.

Saucen hældes over frikadellerne og stå og småsimre i ca 20 minutter.

Serveres med ris.

Tip: