Tilbage til Kogebog - Spanske Opskrifter

Cataplana


Ingredienser  

1 dl Ekstra Jomfru oliven olie
koriander
løg
hvidløg
salt,
fiskemarinade,
fiskekrydderi,
4 dl tør hvidvin (evt. Vinho Verde fra San Joanne)
rå tigerrejer
rød- grøn peber
store tomater
purløg
muslinger (mexilhoes)
Hajfisk og kammuslinger.


Fremgangsmåde  

Alle ingredienserne hakkes i fine stykker.
Oliven olien hældes i cataplanaen.
Tilsæt løg, purløg og hvidløg som steges let inden resten af ingredienserne tilsættes.
Tomater, peberfrugt, fisken, muslinger og vinen sættes i cataplana.

Luk cataplana og lad den koge op.
Lige så snart retten koger, skruges der ned for varmen.
Lad den simre i ca. minuter. 5 min.
Ryst cataplanen lidt inden servering – dekorer med koriander.

Tip: