Tilbage til Kogebog
-
Asiatiske Opskrifter
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Koreanske
opskrifter
Det koreanske køkken !
Brød
-
Fastfood/mellemmad
-
Fisk
-
Flæsk/skinke
-
Fondue
-
Foretter
-
Frugt og grønsager
-
Fjerkræ
-
Grød
-
Kalve/okse kød
-
Lam og lign
-
Pølseretter
-
Salater
-
Saucer
-
Suppe
Fastfood
/mellemmad:
Saenggangcha/Ingefærte
-
Fisk
:
Asiatisk suppe med fiskeboller
-
Kejon Chojang/krabbekager med dip
-
Rejewok fra Korea med gyldne ris
-
Saengsonguni/Grillet fisk
-
Saeutigim Yangyumjang/indbagte rejer
-
Flæsk/skinke
:
Bagte æg i avocado med frisk tomatsalsa
-
Kochujon Chojang/Farsfyldt chili
-
Sursødsuppe med kødstrimler
-
Frugt
og grønsager:
Asiatisk avocadosalat
-
Baechu/kimchi/fermenteret kinakål
-
Algamja-jorim/Braised baby potatoes
-
Kimchee/asiatisk surkål V2
-
Kimchi kålsalat
-
Miyeok Naeng-guk
-
Koreansk kål
-
Oi Sanengch ae/agurkesalat
-
Syltede og grillede løg med chili
-
Tangsalat
-
TangSALT
-
Fjerkræ
:
Kalio Ayam/Kylling i kokosmælk
-
Sop Ayam/Hønsesuppe
-
Risskål med æg
-
Shikumchiguk/Spinatsuppe
-
Spaghettitangsuppe
-
Takpokkum/ krydderkylling
-
Kager:
Hotteok/søde koreanske pandekager
-
Yakkwa/små kager
-
Kalve/okse kød
:
Bulgogi/bøf
-
Kamja Chorim/saltede kartofler
-
Bulgogi/Marineret grillet oksekød V2
-
Sogoki-chun Chojang/kødboller med ingefærsauce
-
Soikogi Wanja/Koreanske frikadeller
-
Pølseretter
: -
Salater:
Mad med tang
-
Saucer
: -
Suppe
: