Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter
Beskrivelse
|
|
|
|
4 stk. æg
6 stk. radiser
100 g spidskål
0.5 stk. agurk
10 stk. cherrytomater
15 g porre
15 g blandede urter
2 spsk. sesamfrø
soyasauce
nykogt ris til to personer
Rens grøntsagerne og skær spidskål og agurk i strimler, radiser og tomater i
halve og skær porre i fine, fine strimler og bland det sammen med urterne.
Pisk æggene og lav det til en omelet.
Hæld på et skærebræt og skær det ud i store strimler.
Tag to store brede skåle og læg først ris på, flad lidt ud med en ske og anret i
denne rækkefølge, så de ligger ved siden af hinanden: spidskål, agurk, radiser,
tomater og porre & urterblandingen.
Læg omeletstrimlerne i midten og drys sesam på. Server med soyasauce til.