Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter
Saeutigim Yangyumjang/indbagte rejer |
|
Ingredienser |
75 g hvedemel
2 tsk sorte sesamfrø
1 tsk salt
1/2 tsk Sukker
1/2 tsk malet sort peber
1 æg
2 tsk sesamolie
20 store rejer
vegetabilsk olie til friturestegning
Dip
4 spsk sojasauce
2 tsk sesamolie
1 spsk risvineddike
1/2 finthakket rød eller grøn chilifrugt
2 tsk ristede sesamfrø
1 revet fed hvidløg
1 spsk Rørsukker
Fremgangsmåde |
Bland samtlige ingredienser til dippen.
Lad den stå og trække et par timer.
Bland mel, salt, sukker, peber og sesamfrø.
Pisk æg og sesamolie sammen, og hæld det i melblandingen.
Tilsæt vand, indtil konsistensen er passende klæbrig.
Pil rejerne, men lad den yderste halespids sidde.
Varm olien op til 180°.
Dyp rejerne i frituredejen, og fritér dem herefter i olien i 3-4 minutter.
Server rejerne straks sammen med dippen og lidt frisk salat.
Tip: |