Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter
Kejon Chojang - krabbekager med dip |
|
Ingredienser |
350 g kogte pillekartofler
2 revne fed hvidløg
1 finthakket rød chili
3 finthakkede salatløg
225 g krabbekød
fintrevet skal af 1/2 lime
2 spsk finthakket, frisk koriander
1 tsk salt
1-2 knsp sort peber
1 tsk Dansukker Brun Farin
Panering
1 dl rasp
1 dl hvedemel
1 æg
2 spsk sesamfrø
olie
Sauce
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk Dansukker Lys Sirup
2 finthakkede salatløg
2 spsk mørk sojasauce
Fremgangsmåde |
Bland ingredienserne til saucen sammen, og stil den til side.
Pil kartoflerne, og mos eller riv dem.
Bland samtlige ingredienser til krabbekagerne.
Form farsen til 8 ”kager”.
Stil kagerne i køleskabet i 30 minutter.
Bland rasp og sesamfrø på en tallerken.
Pisk ægget på en anden tallerken, og hæld melet på en tredje.
Dyp krabbekagerne først i melet, derefter i ægget, og til sidst i raspen.
Opvarm olien (ca. 170°) på en stegepande, og steg krabbekagerne 3-4 minutter på hver side.
Serveres varme sammen med saucen.
Tip: |