Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter
Yakkwa - små kager |
|
Ingredienser |
2 dl hvedemel
1 tsk kanel
revet skal af 1/2 usprøjtet citron
2 spsk tør sherry eller risvin
2 spsk Dansukker Lys Sirup
2 spsk sesamolie
vegetabilsk olie til friturestegning
sesamfrø til garnering
Dansukker Lys Sirup til serveringen
Fremgangsmåde |
Bland mel og kanel.
Tilsæt citronskal, vin, sirup og olie.
Ælt dejen på et let melet bagebord.
Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 5 mm.
Tryk runde kager ud af dejen ved hjælp af en form.
Varm olien op, og fritér et par kager ad gangen, indtil de er gyldenbrune,
3-5 minutter.
Lad kagerne dryppe af på køkkenrulle.
Strø kagerne med sesamfrø.
Serveres med lys sirup.
Tip: |