Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter
Kamja Chorim - saltede kartofler |
|
Ingredienser |
3 kartofler
1 gulerod
3 grønne chilifrugter
100 g minutsteak
3 spsk sojasauce
3/4 dl vand
1 spsk Sukker
1 spsk sesamfrø
1 + 1 spsk sesamolie
Fremgangsmåde |
Skræl kartoflerne og gulerødderne.
Skær dem i tern.
Del og udkern chilifrugterne, og skær dem i stykker.
Skær kødet i meget små stykker.
Blandt kødet med sojasauce, sukker, sesamfrø og en spiseske olie.
Tilsæt kartoffel- og gulerodsstykkerne.
Opvarm en spiseske olie på en stegepande, og svits blandingen til kødstykkerne
er brune.
Tilsæt vandet, og lad retten simre under låg, til vandet er kogt bort.
Tilsæt chilistykkerne.
Tip: |