Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter
Soikogi Wanja - Koreanske frikadeller |
|
Ingredienser |
500 g hakket oksekød
250 g tofu
1 dl hvedemel
2 forårsløg
1 tsk sesamolie
1 spsk soja
1 tsk eddike
1 tsk salt
1 tsk hvid peber
5 sammenpiskede æg
olie til stegning
Fremgangsmåde |
Pres tofuen med køkkenpapir eller klæde.
Mos det meget fint.
Hak hvidløg og forårsløg meget fint.
Rør kød, tofu, krydderier, hvidløg, forårsløg og sesamolie sammen i en skål
Form det til 4-5 cm tykke frikadeller
Varm olien op på panden.
Vend først kødbollerne i mel og dyp dem i de sammenpiskede æg og steg dem i et
par minutter på hver side indtil de er brune og gennemstegte.
Serverers varme med en blanding af en spiseskefuld soyasauce og en teskefuld soya
Tilberedningstid:25 min
Tip: |