Tilbage til Kogebog
-
Franske Opskrifter
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Franske
opskrifter
Brød
-
Fastfood/mellemmad
-
Fisk
-
Flæsk/skinke
-
Fondue
-
Foretter
-
Frugt og grønsager
-
Fjerkræ
-
Grød
-
Kalve/okse kød
-
Lam og lign
-
Pølseretter
-
Salater
-
Saucer
-
Suppe
Brød
: -
Fastfood
/mellemmad: -
Croque-monsieur
-
Fisk
:-
Oeufs surprise
-
Flæsk/skinke
:-
Fondue
: -
Foretter
: -
Frugt
og grønsager:-
Fjerkræ
: -
Grillstegt poussin med hvidløg
-
And à la Apicius
-
Grød
: -
Kalve/okse kød
: -
Boeuf à la mode
-
Okseragoût - Fransk
-
Lam og lign
: -
Pølseretter
: -
Salater: -
Saucer
: -
Suppe
:-
Diverse: -