Tilbage til Kogebog - Franske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Franske opskrifter

Brød - Fastfood/mellemmad - Fisk - Flæsk/skinke - Fondue - Foretter - Frugt og grønsager - Fjerkræ - Grød - Kalve/okse kød - Lam og lign - Pølseretter - Salater - Saucer - Suppe

Brød: -
Fastfood/mellemmad: - Croque-monsieur -
Fisk:- Oeufs surprise -
Flæsk/skinke:-
Fondue: -
Foretter: -
Frugt og grønsager:-
Fjerkræ: - Grillstegt poussin med hvidløg - And à la Apicius -
Grød: -
Kalve/okse kød: - Boeuf à la mode - Okseragoût - Fransk -
Lam og lign: -
Pølseretter: -
Salater: -
Saucer: -
Suppe:-
Diverse: -