Tilbage til Kogebog - Franske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse. |
|
|
|
Dej:
75 g. smør
2 dl. hvedemel
1 æggeblomme
2-3 spsk. vand
½ spsk. salt
Overtræk:
150 g. bacon i tern
4 æg
2 dl. Mælk
75 g. revet ost
Dej:
Forvarm ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Bland smør og mel sammen i en skål.
Hæld æggeblomme, salt og vand i skålen. Ælt dejen.
Hæld dejen i en bageform Bag den i ovnen ca.10 min.
”Overtræk”:
Pisk æggene og mælken sammen
Fordel massen over tærten bag yderlig ca. 15 min.
Fordel skinken ud over tærten sammen med osten. bag til sidst ca. 5 min (til den ser færdig ud).