Tilbage til Kogebog - Franske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Quiche Lorraine

Beskrivelse.

 

 

 

Ingredienser

Dej:
75 g. smør
2 dl. hvedemel
1 æggeblomme
2-3 spsk. vand
½ spsk. salt

Overtræk:
150 g. bacon i tern
4 æg
2 dl. Mælk
75 g. revet ost

Fremgangsmåde: 

Dej:
Forvarm ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Bland smør og mel sammen i en skål.
Hæld æggeblomme, salt og vand i skålen. Ælt dejen.
Hæld dejen i en bageform Bag den i ovnen ca.10 min.

”Overtræk”:
Pisk æggene og mælken sammen
Fordel massen over tærten bag yderlig ca. 15 min.

Fordel skinken ud over tærten sammen med osten. bag til sidst ca. 5 min (til den ser færdig ud).