Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
1 pk bacontern
2 gulerødder
2 stængler bladselleri
2 rødløg
3 fed hvidløg
1 spsk olie
1/2 squash
1 tsk rosmarin
1 1/2 tsk timian
1 ds hakkede tomater
1 l hønsebouillon (eller grøntsagsbouillon)
salt
peber
75 g spaghetti
Steg baconen sprød i en gryde. Tag det op, og lad det dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Skræl imens gulerødderne, og skær dem i fine tern. Skær også bladsellerien i fine tern. Hak løg og hvidløg fint. Varm olien op ved middel varme i gryden, og svits gulerødder, bladselleri, løg og hvidløg, til løgene er gennemsigtige.
Skær squashen i fine tern, og kom den i gryden sammen med rosmarin, timian, hakkede tomater og hønsebouillon. Lad minestronesuppen simre i 5-10 minutter, og smag til med salt og peber.
Knæk spaghettien i små stykker, kom stykkerne i gryden, og lad det koge i ca. 10 minutter, til spaghettien er færdigkogt.
Servér minestronesuppen med den sprøde bacon og revet parmesanost på toppen.