Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Kartoffelsuppe

Et sikkert hit
 

Ingredienser  

2 Porrer
1 Løg
1 Rød peberfrugt
1 fed hvidløg
2 spsk olie
2 spsk tomatpure
6 kartofler
1 tern hønsebouillon
salt – peber ’
Timian Friske smager bedst
Merian

Fremgangsmåde  

Skær porrer og løg i tynde skiver,
Peberfrugten skæres i strimler (husk at fjerne kernerne)

Tag lidt af Porrerne fra og svits resten sammen med løg peberfrugt og hvidløg i olien

Tilsæt tomatpure, boulion og de skrællede-fintskårne kartofler og lad det koge ca 20 min

Smag suppen til

Lige inden servering kommes de sidste rå porer skiver på

Tip:
Flute der er lunede smager skønt til