Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Kartoffelsuppe |
Et sikkert hit |
Ingredienser |
2 Porrer
1 Løg
1 Rød peberfrugt
1 fed hvidløg
2 spsk olie
2 spsk tomatpure
6 kartofler
1 tern hønsebouillon
salt – peber ’
Timian Friske smager bedst
Merian
Fremgangsmåde |
Skær porrer og løg i tynde skiver,
Peberfrugten skæres i strimler (husk at fjerne kernerne)
Tag lidt af Porrerne fra og svits resten sammen med løg peberfrugt og hvidløg i olien
Tilsæt tomatpure, boulion og de skrællede-fintskårne kartofler og lad det koge ca 20 min
Smag suppen til
Lige inden servering kommes de sidste rå porer skiver på
Tip: Flute der er lunede smager skønt til
|