Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
1 løg
1 spsk olie
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 l vand
2 spsk østerssauce
1 spsk fiskesauce
1 terning hønsebouillon
1 tsk sojasauce
1 bdt forårsløg
3 æg
2 spsk sesamfrø
ca. 200 g kyllingebryster (eller kalkunbryst)
1 spsk olie
1 tsk paprika
salt
peber
250 g champignoner
ekstra smør (til stegning)
ca. 200 g nudler
salt
pebe
Hak løg og svits det i olie i en gryde.
Hak hvidløg og chili, og tilsæt det, når løgstykkerne begynder at blive
gennemsigtige.
Tilsæt vand, østerssauce, fiskesauce, hønsebouillon og soja, og lad det koge op.
Hak forårsløg, og sæt dem til side.
Kog æggene, til de er smilende (ca. 6-7 min.), og sæt dem ligeledes til side.
Rist sesamfrøene ved middel varme, og lad dem køle af.
Skær kyllingebryst (eller kalkunbryst) ud i mundrette stykker, og bland
stykkerne med olie, paprika, salt og peber.
Steg dem gyldne på en pande.
Skær champignon i skiver (ca. 3-5 mm i tykkelsen), og steg dem på panden i den resterende olie og lidt ekstra smør.
Kom nudlerne i suppen, og lad det koge uden låg, til nudlerne er færdige.
Smag suppen til med salt og peber.
Anret nudelsuppen i en skål eller en dybtallerken.
Kom forårsløg, æg, kyllingestykker og champignon på toppen, og drys til sidst
med de ristede sesamfrø.