Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Italiensk minestronesuppe

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

½ porre i strimler
1 finthakket løg
1 fed knust hvidløg
1 spsk. olivenolie

10 dl. grøntsagsbouillon
100 g. gulerod i strimler
100 g. majroe i tynde strimler
50 g. snittet bladselleri

25 g. fuldkornspasta
250 g. fintsnittet hvidkålshoved
25 fintsnittet bønner
25 g. ærter

1 tsk. tomatpuré
4 tomater i tern
100 g. bacon i tern
Salt
peber

50 g. revet parmesanost

Fremgangsmåde

Skræl pastinakker og kartofler og skær dem i tern.
Kog grøntsagerne i bouillonen i ca. 15 min.

Hæld suppen i en skål og blend den, evt. med stavblender.
Hæld suppen tilbage i gryden og smag til med sennep, salt og peber.

Tilsæt fløden og kog suppen i ca. 2 min.

Drys med hakket persille og server rygende varm.