Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
Til 4 personer
4 skiver franskbrød
2 ds flåede tomater
1 agurk
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
2 spsk olivenolie
salt
peber
Evt. pynt
18 creme fraiche 18 %
balsamico glaze
persille (Frisk)
Skær kanterne af franskbrødsskiverne, og læg ”indmaden” i blød i vand.
Kom indholdet fra dåsetomaterne op i en foodprocessor eller blender.
Skyl agurken, og flæk den på midten. Skrab kernerne ud, og skræl den.
Skær den i mindre stykker, og kom dem op til tomaterne.
Pres hvidløg, og kom også det i
Skyld peberfrugt, fjern kernerne, og skær den så i mindre stykker.
Kom dem op til tomaterne, og blend det hele sammen.
Vrid noget af vandet fra brødet, og kom det op til suppen.
Tilsæt også olivenolie, og blend igen.
Smag gazpachoen til med salt og peber.
Servering:
Server den kolde suppe i en dyb tallerken, skål eller et cocktailglas.
Hvis gazpachoen serveres som forret i cocktailglas, skal du kun lave til halvt
så mange personer.
Anret evt. suppen med lidt creme fraiche, balsamico glaze og lidt frisk persille.