Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Bondesuppe

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

170 g hakket oksekød max. 6 % fedt
50 g løg (hakket)
salt
peber
1/2 l grøntsagsbouillon (terning + vand)
100 g kartofler i små tern
1/2 ds hakkede tomater
75 g gulerødder (revet)
100 g hvidkål (fintrevet)
basilikum
timian
oregano
sojasauce

Fremgangsmåde

 

Kød og løg svitses i en smule bouillon og sojasauce, og krydres med salt og peber.
Resten af bouillonen og tomaterne spædes til, og alle grøntsagerne tilsættes. Suppen bringes til kogepunktet, og skal derefter simre i cirka 15 minutter, eller til kartoflerne er godt møre og har jævnet suppen.

Herefter tilsættes krydderier og eventuelt ekstra sojasauce, og suppen smages til.

Et stykke bondebrød/grahamsbrød spises til.