Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996 |
Beskrivelse |
|
|
|
400 g blomkål
12 dl vand
1/2 tsk salt
1 porre
2 spsk margarine
1 tsk tørrede krydderurter
4 1/2 spsk mel
1 tsk bouillon
1/2 løgpulver
1 1/2 dl fløde
Del blomkålen i buketter og kog dem i saltet vand i cirka 5-7 minutter.
Rens og skær porre i skiver.
Lad skiverne simre i margarine i en gryde i 3-5 minutter.
Kom urterne i gryden.
Tilsæt mel.
Hæld vandet fra blomkålen i og lad det hele koge op.
Kom bouillon og løgpulver i.
Lad suppen koge i 5 minutter.
Tilsæt fløde og blomkål og lad det koge i 5 minutter til.