Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996

Blomkålssuppe

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

 400 g blomkål
12 dl vand
1/2 tsk salt
1 porre
2 spsk margarine
1 tsk tørrede krydderurter
4 1/2 spsk mel
1 tsk bouillon
1/2 løgpulver
1 1/2 dl fløde

Fremgangsmåde

 

Del blomkålen i buketter og kog dem i saltet vand i cirka 5-7 minutter.

Rens og skær porre i skiver.
Lad skiverne simre i margarine i en gryde i 3-5 minutter.
Kom urterne i gryden.
Tilsæt mel.
Hæld vandet fra blomkålen i og lad det hele koge op.
Kom bouillon og løgpulver i.
Lad suppen koge i 5 minutter.

Tilsæt fløde og blomkål og lad det koge i 5 minutter til.