Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Quinoasalat

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

 1 1/2 dl quinoa
1 bdt asparges
1 ps blandet salat
1 avocado
1 snackpeber
10 cherrytomater (eller andre små tomater)
1/2 agurk
1 håndfuld ærter
1 ps pinjekerner
1 håndfuld feta

Fremgangsmåde

Kog quinoaen efter anvisningen på posen (kan evt. gøres dagen før, da de skal være helt kolde).
Bring en lille gryde med vand i kog, og knæk den træede ende af aspargsene.
Skær dem i mindre bidder.
Giv dem et opkog på to-tre minutter, hæld vandet fra, og lad dem køle af.

Skyl salaten og alle grøntsagerne godt.
Fordel salaten i bunden af et fad.
Halver avocadoen, fjern stenen, og skær den i tynde skiver.
Snit også snackpeber og tomater i skiver.
Skær agurken i små stave, og fordel alle grøntsagerne ovenpå salaten.

Rist pinjekernerne på en tør pande, til de har fået lidt farve, men pas på, at de ikke brænder på.
Drys dem over salaten sammen med fetaen og den kogte quinoa.
Så er den lækre quinoasalat klar til servering.