Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
1 bdt purløg
salt
peber
900 g kartofler (små)
1 bdt radiser (a ca. 150 g)
3 forårsløg
1 bdt purløg
2 dl creme fraiche 18%
2 spsk mayonnaise
1 tsk sukker
Skræl kartoflerne, og halvér de største, så alle er nogenlunde samme
størrelse.
Kog dem i let saltet vand i ca. 15 minutter, eller til de er møre.
Hæld vandet fra, og lad dem køle helt af i den skål, kartoffelsalaten skal laves
i.
Skyl radiserne, fjern enderne, og skær dem ud i små stykker.
Skyl forårsløge og purløg, og snit det fint.
Kom det hele op til de afkølede kartofler – hold evt. lidt tilbage til pynt.
Kom creme fraiche, mayonnaise og sukker i en skål.
Smag til med lidt salt og peber, og vend dressingen sammen med kartoflerne og
grøntsagerne.
Gør det forsigtigt, så kartoflerne ikke bliver most.
Pynt evt. med radiser, forårsløg og purløg.