Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
smager rigtig godt |
|
|
|
3 løg
1 dl hvedemel
2 tsk groft salt
2-3 dl olie
En smule fint salt
Skræl løgene og skær dem ud i tynde ringe – som skæres over på midten.
Kom løgene op i en sigte og drys melet hen over løgene.
Ryst sigten så mel og løg blandes, og det overskydende mel rystes fra.
Drys med groft salt og varm olien op i en lille gryde eller kasserolle.
Kom lidt af løgene ned i den varme olie og vend dem med en ske, som kan tåle høj
varme.
Hold øje med dem undervejs og vende dem ofte rundt.
Løgene bliver bedst, hvis de laves i små portioner af gangen.
De er færdige, når de er blevet brune og ser sprøde ud.
Læg de ristede løg på et par stykker køkkenrulle, så det resterende olie suges
fra.
Kom lidt fint salt på løgene inden de spises.
Mængde
En skål hjemmelavede ristede løg