Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse: |
|
|
|
3-4 fed hvidløg
4 skiver toastbrød
2 spsk. smør
250 g kyllingefilet
10 spsk. olivenolie
salt
sort peber
1 stor romainesalat
1 frisk æggeblomme
1 tsk. mellemstærk sennep
3 spsk. citronsaft
50 g revet parmesan
evt. økologisk citron
Pil og hak hvidøgene.
Skær brødet i terninger.
Rist i varmt fedtstof med halvdelen af hvidløgene.
Vask kødet, dup det og skær det i strimler.
Steg det i 2 spsk. olie i 3-4 minutter.
Krydr.
Rens og vask salaten, riv den i små stykker.
Pisk æggeblomme, sennep, 8 spsk. olie, salt, peber, resten af hvidløgene i
dressingrøreren.
Server pyntet med ost og citron.