Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse
|
|
600 g svinemørbrad, afpudset og skåret i
bøffer
Salt og peber
3 løg, pillede og skåret i skiver
40 g smør
1 dl suppe eller bouillon
1 dl fløde
1 tsk. majsstivelse
Tilbehør
Agurkesalat og kogte pillede kartofler
Start med at koge kartoflerne.
Bank bøfferne let flade. Drys med salt og peber. Kom en anelse smør på en god
stegepande og brun bøfferne ca. 30 sek. på hver side.
Tag dem op, kom resten af smørret ved og steg løgene bløde.
Skub løgene ud til siden og steg bøfferne færdige i samme smør ca. 2 min på hver
side.
Tag bøffer og løg af panden og kom suppe og fløde udrørt med majsstivelse på
panden.
Kog igennem og server til sammen med pillede kartofler og agurkesalat.
.