Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
500 g svinemørbrad
2 spsk mel
salt
peber
3 spsk smør
paprika
3 løg
200 g pølser eller cocktailpølser
2 røde peberfrugter
400 g champignoner
3 dl madlavningsfløde
2 spsk tomatpuré
Afpuds svinemørbraden (fjern fedt og sener) og skær den i tern.
Bland mel, salt og peber i en frysepose.
Kom mørbradternene i og luk posen.
Ryst godt til melet hænger fast på mørbraden.
Smelt smørret i en gryde, kom derefter posens indhold i, og steg let. Tilsæt paprika.
Hak løgene fint og kom dem i gryden.
Skær pølserne i mundrette stykker (ikke nødvendigt hvis du bruger
cocktailpølser), og kom dem i gryden.
Skær peberfrugt i grove tern og champignon i skiver.
Kom dem i gryden.
Tilsæt fløde og tomatpure.
Lad jægergryden simre lidt (15-30 minutter) og koge ind til den har den ønskede
konsistens.
Smag til med salt og peber. Server f.eks. med kartoffelmos, ris og/eller flütes.