Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Æggemuffins med pølser

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

 8 æg
200 g hytteost
4 pølser
200 g cherrytomater eller lignende
1 bdt purløg
salt
peber
evt. lidt olie til at smøre muffinsformene

Fremgangsmåde

Slå æggene ud i en skål og pisk dem lidt med en gaffel.
Bland hytteosten i.

Skær pølserne i skiver.
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
Skyl ligeledes purløget og hak eller klip det fint.

Bland pølser, tomater og purløg i æggemassen og krydr med salt og peber.
Smør evt. muffinsformene med lidt olie inden fyldet fordeles i dem.
Formene skal kun fyldes 3/4 op, så der også er plads til at de kan hæve lidt.

Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter (afhængig af ovn).