Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
2 løg
30 g. smør eller 2 spsk. olie
1 spsk. hvedemel
½ tsk. mild paprika
1 lille dåse koncentreret tomatpure 70 g.
3½ dl. vand
1 dl. eddike
2 spsk. sukker
6-8 pølser
1 kg. kogte kolde kartofler
salt
peber
1 bundt purløg
Pil løgene og hak dem fint.
Skær pølserne i skrå skiver.
Skær kartoflerne i tern.
Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde eller sautepande.
Svits løgene til de er klare og gyldne.
Tilsæt mel, paprika og tomatpure og rør det i løgene.
Tilsæt vand, eddike og sukker og lad det koge op.
Tilsæt kartoffeltern og pølser.
Bland alt godt sammen.
Tilsæt salt og friskkværnet peber.
Lad retten småkoge ca. 5 minutter.
Drys purløg over og server.