Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Skovgryde

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

300 gram Bacon i skiver

Sovs:
25 gram Smør
2 spsk. Paprika, rosen
5 dl. Madlavningsfløde 18 %
Vand
140 gram Tomatpure. koncentreret
600 gram Svinemørbrad, afpudset
Hvedemel
Salt
Peber
25 gram Smør
250 gram Champignoner
1 ds. Cocktailpølser, konserves

Fremgangsmåde

Bacon:
Baconskiverne rulles sammen - stilles på højkant i en brade og steges i en ovn ved 220 grader C alm. ovn i ca. 25 minutter.

Sovs:
Smør brunes gyldent og tilsættes paprika, madfløde samt lidt vand tilsættes og derefter tomatpurre.

Svinemørbraden skæres i skiver -trykkes lidt og vendes i mel - som er tilsat salt og peber.
Brunes på pande i smør.

Mørbrad-stykkerne puttes i gryden sammen med de skivede champignon og skal herefter simre i ca. 20 minutter.

Cocktailpølserne tilsættes og varmer med nogle minutter.

Serveres med nye kartofler - eller ris. Retten pyntes med baconrullerne.