Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Sigøjnerschnitzel

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

4 skinkeschnitzel
paprika (edelsüss)
salt
peber efter smag
1 æg
rasp efter behag

1 rød peberfrugt
1 stort løg
margarine
2 tsk. paprika
tomatketchup
1 spsk. mel
4-5 dl. mælk
1 bouillonterning

Fremgangsmåde

Skinkeschnitzel krydres med paprika, salt og peber,
vend dem i sammenpisket æg og så i rasp, og steges på panden.

Sovs:
Skær peberfugt, og løg i tern. Kom margarine i en gryde,
smelt margarine, og kom først paprika, derefter løg og peberfrugt i.
Svitses et par min. Tilsæt mel, tomatketchup og bouillonterning og til sidst mælken under let omrøring.

Servering:
Serveres med løse ris eller kartofler.