Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
1 svinemørbrad, ca. 500 g
1 dåse kokosmælk 18-20 % fedt, 4 dl
3 spsk rød karry pasta
Salt og peber
4 fed hvidløg
3 gulerødder, ca. 250 g
1 blomkål, ca. 500 g
250 g svampe, fx champignon eller portobello
Soja
Evt. frisk koriander
Tilbehør
4 dl ris
Kog ris som anvist på pakken.
Kog kokosmælken med rød karrypasta til det er kogt lidt ind.
Fjern sølvsene og bimørbrad fra mørbraderne og afpuds for sener, fedt og
hinder.
Skær kødet i 1 cm tynde skiver og krydr med salt og peber.
Kom kødet i gryden til kokosmælken og kog i ca. 5 minutter.
Pil og hak hvidløg. Skræl gulerødder og skær i tynde skiver.
Skyl blomkål og del i små buketter.
Rens svampe og del i kvarte.
Kom grøntsagerne i gryden og kog til grøntsagerne er varme, men stadig sprøde, ca. 5 minutter.
Smag til med soja og evt. mere rød karrypasta.
Skyl koriander til pynt.