Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Mørbradgryde med kartoffelmos

Beskrivelse


 

   

Ingredienser

1 svinemørbrad
1/2 bakke champignoner
1 løg
1 rød peberfrugt
2 dl vand
2 dl madlavningsfløde
1 pk. cocktailpølser
1 tsk urtebouillion
Et skvis whiskey
Salt, peber og en smule sukker

Fremgangsmåde

1. Svinemørbraden afpudses, og skæres i mundrette stykker.
Alle grøntsagerne vaskes og skæres ligeledes i stykker.
2. I en gryde brunes mørbraden kort, hvorefter grøntsagerne også svitses.
Whiskey tilsættes, og derefter den anden væske.
3. Retten simrer i 25-30 minutter og smages til med krydderier.
I mens retten simrer sættes kartoflerne til mos over.
4. Retten serveres med kartoffelmos og en salat on-the-side med en simpel dressing