Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
600 gram Svinemørbrad, afpudset
150 gram Bacon i skiver
150 gram Cocktailpølser
1 ds. Flåede tomater, konserves
5 dl. Piskefløde
100 gram Champignoner
1 fed Hvidløg
1 spsk. Tomatpure. koncentreret
Paprika
Salt
Peber
Start med at skær bacon i tern, afpus mørbraden og derefter skær den i små tern.
Varm en gryde op og brun bacon der i, nå det er brunet, kommer man mørbraden
i og bruner det sammen med
kryderrierne og det knuste hvidløg.
Skyl og skær champignonerne i skriver.
Blend de flåde tomater sammen med fløde, og kom tomatpure i.
Det hele kommes i gryden når mørbraden er blevet brunet, husk coktailpølserne
her.
Det skal nu op og koge også er det klar til servering.
Er godt sammen med ris og blancert brocoli.