Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse
|
|
5 kviste Timian, frisk
700 gram Svinemørbrad, afpudset
Salt
Peber
300 gram Bacon i skiver
2 spsk. Olie
2 dl. Hvidvin. tør
3 laurbærblade
Bladene af 2 kviste timian hakkes fint. Drys lidt salt, peber og den hakkede
timian på mørbraderne.
Halvdelen af baconskiverne lægges som tagsten ved siden af hinanden, og den ene
mørbrad rulles ind i dem.
Gør på samme måde med resten af baconskiverne og den anden mørbrad.
Olien varmes op på en stor pande, og mørbraderne brunes godt på alle sider ved
stærk varme.
Tag dem af panden og læg dem i en bradepande. Kog panden af med hvidvin.
Laurbærblade og 3 kviste timian tilsættes.
Det hele hældes i bradepanden til mørbraderne.
Steg mørbraderne i den forvarmede ovn ved 200 grader (varmluft 180 grader) på 2.
rille fra neden i 15-17 minutter.
Tag dem så op af bradepanden og lad dem hvilke i 5 minutter, pakket ind i
alufolie.
Hæld stegeskyen gennem en si og giv den et opkog.
Server mørbraderne skåret i skiver med stegeskyen til.