Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Koteletter i fad med paprika-fløde sauce

Smager himmelsk. Prøv det.

Ingredienser  

4-6 flotte fadkoteletter
1 spsk olie
1 pk bacon i tern
2 fed hvidløg, finthakkede
1 stort løg, hakket
1 stor, rød peberfrugt, renset og skåret i tern
1 lille dåse tomatpure
1-2 spsk paprika
2 spsk hvedemel
2,5 dl madlavningsfløde
2,5 dl mælk – kan erstattes af fløde
salt og peber

Fremgangsmåde

Varm olien op i en stor pande og brun koteletterne 1-2 minutter på begge sider i fedtstoffet.
Krydr med salt og peber og placer koteletterne i et ildfast fad.

Kom bacontern på panden og steg dem lysebrune og sprøde.
Tilsæt herefter hvidløg, løg og peberfrugt og sauter et par minutter.
Hæld tomatpure, paprika og hvedemel i panden og vend rundt, så det hele fordeles godt.
Hæld madlavningsfløde og mælk ved bacon og grønsager og rør rundt.

Giv saucen et kort opkog og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over koteletterne og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.

Server med ris eller kartoffelmos.

Tip: