Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Kødboller i tomat og mozzarella |
|
Ingredienser |
Til 1 franskbrød eller 14 burgerboller eller 12-14 hotdogbrød
500-600 g frisk medisterpølse
margarine
2 dåser flåede, hakkede tomater
1 fed hvidløg
1 spsk. tørret basilikum
1 frisk mozzarella ost (dem i pose med vand)
400 g pasta
Fremgangsmåde |
Tryk farsen ud af medisterpølsen og form til små kugler.
Brun dem af i margarine på en pande og læg dem i et ovnfast fad.
Kom tomater, presset hvidløg og tørret basilikum på panden og kog op.
Hæld tomatsaucen over kødbollerne i fadet.
Skær ostene i skiver og fordel dem over fadet.
Sæt fadet i en 200° forvarmet ovn i 20 minutter.
Kog pasta. Dræn vandet fra og servér.
Tip: Farsen fra en frisk medister er guld værd i ulvetimen. Den kan lynhurtigt forvandles til minifrikadeller, kødboller til boller i karry eller som her til en nem og hurtig pastaret. |