Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Kartoffelsuppe med kål og bacon

Beskrivelse

 


 

   

Ingredienser

150 g mager bacon
500 g hvidkål
1 porre
2 store kartofler
1 gulerod
1 spsk margarine
2 boulion

Fremgangsmåde

1. Skær bacon i stykker.
Skær kålen i strimler.
Finsnit porren.
Skær guleroden i skiver.
Skræl kartoflerne, og skær dem i terninger.

2. Opvarm margarine i en gryde, tilsæt bacon og porre.
Sautér og rør rundt i 4-5 minutter.

3. Tilsæt kål, gulerod og kartofler.
Lad det koge i yderligere 4 minutter.

4. Tilsæt 1 liter vand og Boulion (Knorr Fond "Du Chef").
Kog det op, skru ned for varmen, og lad det simre i yderligere 15 minutter, eller indtil kartoflerne er møre.