Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Jægerschnitzel af skinkeschnitzel

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

4 skinkeschnitzler
1 sammenpiskede æg
1 1/4 dl rasp
olie eller smør

150 g. bacon (i tern)
1 løg (hakket)
250 g. champignon (i skiver)
1 spsk. konc. tomatpure
1 spsk. mel
1 1/4 dl. vand
1 1/4 dl. tør hvidvin
1 bouillonterning
lidt timian
peber - salt
½ tsk. paprika
1 spsk. persille
2 spsk. cremefraiche

Fremgangsmåde

Bank schnitzlerne med en kød hammer så de bliver flade.
Krydr kødet med salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp.

Varm olien i en stor pande over middel høj varme.
Steg kødet gyldenbrunt på pande ( 1-2 min. på hver side).
Tag kødet af panden og læg det på fedtsugende papir (køkkenrulle el. lign.)
Hold kødet varmt i ovnen mens saucen laves ( jeg vil foreslå 75 - 100 grader celsius).

Sauter (steg under omrøring) bacon tern og løg gyldne.
Tilsæt champignon og sauter ved lav varme.
Tilsæt tomat pure og mel og rør let sammen inden vin, vand og krydderier tilsættes. lad saucen simre i 5 min.

Rør cremefraichen i.

Server med brasede kartofler.