Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
4 skinkeschnitzler
1 sammenpiskede æg
1 1/4 dl rasp
olie eller smør
150 g. bacon (i tern)
1 løg (hakket)
250 g. champignon (i skiver)
1 spsk. konc. tomatpure
1 spsk. mel
1 1/4 dl. vand
1 1/4 dl. tør hvidvin
1 bouillonterning
lidt timian
peber - salt
½ tsk. paprika
1 spsk. persille
2 spsk. cremefraiche
Bank schnitzlerne med en kød hammer så de bliver flade.
Krydr kødet med salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp.
Varm olien i en stor pande over middel høj varme.
Steg kødet gyldenbrunt på pande ( 1-2 min. på hver side).
Tag kødet af panden og læg det på fedtsugende papir (køkkenrulle el. lign.)
Hold kødet varmt i ovnen mens saucen laves ( jeg vil foreslå 75 - 100 grader
celsius).
Sauter (steg under omrøring) bacon tern og løg gyldne.
Tilsæt champignon og sauter ved lav varme.
Tilsæt tomat pure og mel og rør let sammen inden vin, vand og krydderier
tilsættes. lad saucen simre i 5 min.
Rør cremefraichen i.
Server med brasede kartofler.