Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Beskrivelse |
|
|
|
600 g. kogeflæsk
1 æg
hvedemel
1.5 dl. rasp
Salt
Peber
20 g. smør
Stuvede ærter og gulerødder:
400 g. dybfrosne ærter og gulerodsterninger
3 dl. vand
1 tsk. salt
15 g. blødgjort smør eller margarine
20 g. hvedemel
hakket persille
Flæskes skæres i relativt tykke skiver, som til koteletter.
Vend først koteletterne i det sammenpiskede æg, derefter i mel og tul slut i rasp blandet med salt og peber.
Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.
Stuvede ærter og gulerødder:
Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på embalagen, ca 10 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.
Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt.
Drys persille over.
Serveres med kogte kartofler.