Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Hamburgerryg Piccata

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

400-500 gram Hamburgerryg. kogt
2 spsk. Hvedemel
0.25 tsk. Peber
2 Æg
3 spsk. Vand
80 gram Parmesanost. revet
30 gram Smør
1 spsk. Olie

Rissalat:
3 dl. Kogte ris
1 Tomater
0.5 Rød peberfrugt
0.5 Avocado
100 gram Blandet salat

Sennepsdressing:
1 tsk. Dijonsennep
1 dl. Eddike
3 dl. Olie

Fremgangsmåde

Skær kødet i 1/2 cm tykke skiver.
Bland mel og peber.
Vend skiverne heri.
Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.

Smør og olie varmes op på en slip-let pande til det er lysebrunt.
Steg piccata-skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.