Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Gordon Bleu

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

800 g. kalvemørbrad
4 skiver danbo guld
4 skiver skinke
salt
peber
hvedemel
smør

Sauce:
200 g. champignon
2 dl. fløde
1 dl. sherry

Smørbolle:
smør
hvedemel

Fremgangsmåde

Skær kalvemørbraden eller filet i passende skiver, bank den ud og indlæg én skive fuldfed ost, og én skive skinke.
Kødet krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 4-5 min. - efter tykkelse.
Hold kødet varmt i en gratinskål.

På samme pande ristes champignons.
Fløde tilsættes, og der smages til cherry.
Jævn saucen med en smørbolle.

Tilbehør:
Serveres med ristede eller nye kartofler samt flutes og frisk grøn salat.