Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Farserede æg med spinat

 

Ingredienser  

700 g svinemørbrad (1-2 stk)
1 tsk karry
½ dl olie
1 peberfrugt i strimler
200 g champignon i skiver
1 løg i halve ringe
20 g hvedemel
4 dl hønse- eller svinebouillon (bouillonterning + vand)
½ dl piskefløde
12 skiver bacon
salt - peber

Pynt: 1 pt brøndkarse
2 tomater

Fremgangsmåde  

Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.

Lav farsen af kød, mel og rasp.
Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20 minutter.

Rul æggene i mel.
Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug papiret til at rulle farsen rundt om ægget.

Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande med smør og olie.
Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca 15 minutter.

Spinaten tøs op og vanden sies fra.

På en pande svitses de hakkede løg i olivenolie
Spinaten tilsættes sammen med ristede champignoner, salt og peber

Serveres til de farserede æg.

Tip: