Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Farserede æg med spinat |
|
Ingredienser |
700 g svinemørbrad (1-2 stk)
1 tsk karry
½ dl olie
1 peberfrugt i strimler
200 g champignon i skiver
1 løg i halve ringe
20 g hvedemel
4 dl hønse- eller svinebouillon (bouillonterning + vand)
½ dl piskefløde
12 skiver bacon
salt - peber
Pynt: 1 pt brøndkarse
2 tomater
Fremgangsmåde |
Kog æggene 5 -6 minutter, afkøl dem i koldt vand og pil dem.
Lav farsen af kød, mel og rasp.
Rør æg og vand i og krydr farsen med salt og peber. Lad farsen hvile i 20
minutter.
Rul æggene i mel.
Læg en portion fars på en stykke bagepapir, læg et æg midt på farsen og brug
papiret til at rulle farsen rundt om ægget.
Paner de farserede æg i pisket æg og rasp, før de steges på en opvarmet pande
med smør og olie.
Brun hurtigt æggene og lad den stege videre i ca 15 minutter.
Spinaten tøs op og vanden sies fra.
På en pande svitses de hakkede løg i olivenolie
Spinaten tilsættes sammen med ristede champignoner, salt og peber
Serveres til de farserede æg.
Tip: |