Tilbage til Kogebog - Danske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
Dalgas Gryde |
|
Ingredienser |
700 g svinemørbrad (1-2 stk)
1 tsk karry
½ dl olie
1 peberfrugt i strimler
200 g champignon i skiver
1 løg i halve ringe
20 g hvedemel
4 dl hønse- eller svinebouillon (bouillonterning + vand)
½ dl piskefløde
12 skiver bacon
salt - peber
Pynt: 1 pt brøndkarse
2 tomater
Fremgangsmåde |
Mørbraden befries for sener og skæres i små bøffer (ca. 8-10 pr. mørbrad), brunes i olie i en stegegryde eller wok.
Tilsæt løg, champignon og peberfrugt. Steges til det er gyldent.
Tilsæt karry som svitses af et øjeblik. Melet vendes i og røres rundt.
Til sidst tilsættes bouillon og fløde og det hele koges yderligere 5 minutter
og smages herefter til med salt og peber.
Anretning:
Anrettes med løse ris, og pyntes af med sprødstegt bacon, brøndkarse og tomat.
Tip: |